Israel 2019 – Shop and Fun in Israel

Pentru o suprafață nu foarte întinsă, așa cum este cea a Israelului, este umitor să găsești laolaltă atât de multe locuri care să stârnească interesul turistic. Zeci de cetăți și clădiri înscrise în patrimoniul umanității sau spectaculoase creații ale naturii așteaptă să fie descoperite de turiștii curioși.

Shop and Fun in Israel

Israel nu înseamnă doar religie și locuri sfinte, ci și multă distracție. Pentru voi, Europa Travel a creionat un circuit altfel, unde accentul este pe Shop and Fun. Numeroase obiective turistice așteaptă să fie descoperite.

Ziua 1: Bucuresti – Tel Aviv

Intalnire pe aeroportul din Otopeni cu reprezentantul Europa Travel si imbarcare pentru zborul spre Tel Aviv. Sosire pe aeroportul Ben Gurion. Intalnire cu ghidul local. Tur panoramic in Tel Aviv si vizita in Orasul Vechi Jaffa, unde vom gasi multe boutique-uri si retaurante moderne incadrate inca de influentele arabe. Transfer si cazare hotel zona Tel Aviv.

Ziua 2: Tel Aviv – Haifa

Mic Dejun. Timp liber pentru plaja si relaxare sau excursie optionala in orasul maritim Haifa, al treilea oras ca marime din Israel. Vom vizita Templul si Gradinile terasate Bahai, Gradina zoologica, construita pe muntele Camel, cu vedere la Marea Mediterana, Muzeul de Arta cu o colectie de 7000 de exponate din arta moderna si cea antica. Vom face o vizita in centrul vechi al orasului, unde vom avea timp liber pentru shopping si plimbare pe renumita strada Ben-Gurion. Cazare in zona Tel Aviv.

Ziua 3: Tel Aviv – Ierusalim

Mic dejun.Timp liber pentru plaja si relaxare sau excursie optionala in orasul simbol Ierusalim. Incepem cu vizita in Orasul Vechi unde vom vedea Templul Muntelui, reprezentativ pentru Ierusalim, atat pentru componenta religioasa, cat si pentru cea istorica.

Vizita la Cetatea lui David, un important sit arheologic din epoca bronzului, locul in care Regele David a scris istoria poporului israelian; Turnul lui David cu Muzeul de Istorie, unde exponatele ilustreaza 4000 de ani de istorie a Ierusalimului.

Urmeaza o plimbare relaxanta pe celebra strada Ben Yehuna, plina de cafenele si magazine cu suveniruri si Piata Mahne Yehuda, in care ne putem bucura de shopping. Continuam cu vizita la Muzeul Israel, un muzeu de clasa mondiala si Yad Vashem, memorial dedicat celor 6 milioane de evrei pieriti in Holocaust. Cazare in zona Tel Aviv.

Ziua 4: Tel –Aviv – Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Bucuresti.

Circuite avion 2019: Shop and Fun in Israel cu tarife de la 399 EURO / PERSOANA!